artikkelikuva

ESS: “Autoetu tulee edullisemmaksi kuin oma”

13.10.2016

 • Avoin huoltoleasingHuoltoleasingTyösuhdeautoiluTyösuhdeauton valintaYritysautoiluYritysautoilun kustannukset
 • Etelä-Suomen Sanomien haastattelema Pauligin myyntiedustajana työskentelevä Kai Raitala kokee leasingautoilun edulliseksi vaihtoehdoksi.

  Lahtelainen Kai Raitala siirtyi leasingautoilijaksi kuluvan vuoden alussa. Työajoa kertyy vuodessa noin 42 000 kilometriä. Raitala kokeekin, että auto on hänelle ennen kaikkea työkalu.

  - Koska ajan suurimman osan kilometreistä työaikana, autoetu tulee edullisemmaksi kuin oma, vastaavan hintainen auto ylläpitokuluineen. Sitä paitsi uuden auton nopea arvonalenema syö intoa ostaa itselle uusi auto, Raitala kertoi ESS:lle.

  Pauligin myyntiedustajana työskentelevä Raitala ajaa Volkswagen Golf Variant TDI:llä huoltoleasingsopimuksella. Raitala kertoo, että tänä päivänä ekologisuus on tärkeä arvo työsuhdeautoa valitessa – niin myös Pauligilla.

  - Työnantaja on asettanut tietyt päästörajat, joita auto ei saa ylittää. Itselleni on olennaista se, että autoon mahtuvat esitteet ja näytteet, joita työssäni tarvitsen. Golfissani ei ole muita lisävarusteita kuin polttoainekäyttöinen lisälämmitin.

  Lue juttu kokonaisuudessaan tästä.

  Lataa Opas autoasioiden johtamiseen