artikkelikuva

Ford Transit Custom 2.0TDCi

 • FordHyötyajoneuvotKoeajossaPakettiautoPolttomoottori
 • Uuden sukupolven Ford Transit Customissa on tilava tavaratila, 6-portainen välistyssuhteiltaan onnistunut vaihteisto ja henkilöautomainen sisusta.

  Ford Transit Custom edustaa uuden sukupolven Euro 6 -päästönormit täyttävää pakettiautomallistoa. L2-mallimerkinnällä varustetussa Transit Customissa on varsin tilava kuormatila, joka sallii väliseinän läpilastausluukun ansiosta 3,4 metriä pitkien tavaroiden kuljetuksen.

  Tavaratilan lastauskorkeus on miellyttävä ja tavaratilan koko mahdollistaa kolmen standardisoidun EUR-kuormalavan eli tuttavallisemmin eurolavan lastauksen. Tavaratilan sivuovi on mitoitettu niin ikään mahdollistamaan eurolavan lastaus myös sivukautta.

  Voimanlähteenä Ford Transit Customissa toimii 130-hevosvoimainen 2.0TDCi, joka kuljettaa etuvetoista pakettiautoa vahvalla otteella. 6-portaisessa vaihteistossa on onnistuttu välityssuhteiden valinnassa, ja isommallakin kuormalla kuljettaja löytää tilanteeseen sopivan vaihteen. Autossa on myös ainakin testiryhmää miellyttänyt liikkeellelähtöapu, joka korottaa tyhjäkäyntikierroksia kytkintä nostaessa, kun autolla halutaan päästä liikkeelle.

  Nykyaikaisissa pakettiautoissa hytin sisusta on mennyt yhä enemmän henkilöautomaiseen suuntaan ja näin on myös Transit Customissa. Koeajamassamme mallissa on myös peruutuskamera, jonka näyttö on sijoitettu onnistuneesti peruutuspeilin vasempaan laitaan.

  Työkäyttöön koeajamamme yksilö on nykyaikainen ja teknisesti laadukkaan oloinen ajoneuvo.

  Koeajoauton hintatiedot lokakuussa 2016
  Käyttöetu: 545 €
  Vapaa autoetu: 710 €
  Kokonaishinta: 35 504 €

   

  Koeajamamme hyötyajoneuvot

  Toyota Proace L1H1 2.0D 5-ovinen

  Toyota Hilux Double Cab 2.4D-4D 150 4WD Premium Automaatti

  Nissan NP300 Navara dCi 190 A/T Tekna Leather Sunroof


  Kirjoittaja: Turkka Kivilehto  Rajaa koeajoja

  Koeajot